Zamieszczone przez Infoludek
Octavia RS - nowe auto kilka pytań
Zwiń
X
-
"k..., aleś pan tu bestię postawił"
-
-
Witam
Dwa pytania
- da sie w columbusie w nawigacji wywalić te durne znaczki hoteli, parkingów itp zaśmiecają cała mapę nigdzie tego nie znalazłem.
- chciałem podnieść wycieraczki dzisiaj na noc bo zaczęło sypać u nas i pojawił sie problem wydaje mi sie źe w pozycji zamkniętej one rysują maskę... Włączyłem wycieraczki i wyłączyłem silnik w połowie i dopiero wtedy otworzyłem je? Trochę dziwne mi sie to wydaje?
Komentarz
-
-
A propos rozmiaru kół 16" czy 17" czy 18"
Jest w AMiS fajny artykuł, był bodajże w 12/2014 w AMiS w wersji papierowej, a teraz wrzucili do internetu:
17" - złoty środek :lol:
18" to fajna sprawa ale na nowe równe drogi /autostrady i ekspresówki/O3 RS 2,0 TDI DSG + Columbus+DAB+, Canton, ACC z FA, LA itd, itp.
-----------------------------------------------------
Moja eReSka
Aktualne Personal POI: teraz taniej na POIfantastic.eu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez JacekRSZamieszczone przez sebkochCzy ktoś z posiadaczy RS-a może się wypowiedzieć czy gałka zmiany biegów jest u nich krótsza lub w innym kształcie niż te w wersjach cywilnych elegance.
Zastanawiam się nad wymianą ale jeżeli nie jest krótsza albo ma ten sam kształt to chyba nie ma sensu dla samego czerwonego szwu oraz loga...
link do gałki z RSOctavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
-
@up - siedziałem i "macałem" gałkę RS i zwykłą i jest o spor krótsza. Jednocześnie biegi wchodzą krótko - osobiście zamówiłem RS z manualną skrzynią biegów ale będzie w październiku....
Jeżeli chodzi o pozostałe sprawy to mam kilka pytań do użytkowników już RSki:
- możecie napisać ile prądu w A można wyciągnąć z portu USB ? Pytam czy wystarczy do ładowania telefonu z włączoną nawigacją czy trzeba używać ładowarki.
- Przeglądałem sporo filmików a przy wyborze w konfiguratorze jest kilka opcji z podłączeniem telefonu a dokładnie tzw. phone box. Czy jest tam może ładowanie bezprzewodowe ? W którymś filmiku była o tym mowa...
- Czy możecie rzucić okiem na ten filmik ? https://www.youtube.com/watch?v=n3UgSKTMLo4 Mam wrażenie, że tylny dyfuzor wygląda zdecydowanie inaczej niż na innych filmach. Czy to jest jakaś przeróbka czy coś się zmieniło ?
Z góry dzięki za odpowiedzi - szczególnie od tych który niedawno odebrali RS wersję combi.
Komentarz
-
-
namo
-
Co do dyfuzora, rzuc okiem na watek maol72 albo po prostu napisz do niego: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...425419#1425419 - ma dyfuzor z MIloteca, ktory mu przywozilem z Niemiec, bo o przesyłce za granice jakos nie chcieli gadac z nim, a dorzucajac 2graty do tego, na niemiecki adres przesyłka za free
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez nj@up - siedziałem i "macałem" gałkę RS i zwykłą i jest o spor krótsza. Jednocześnie biegi wchodzą krótko - osobiście zamówiłem RS z manualną skrzynią biegów ale będzie w październiku....
Jeżeli chodzi o pozostałe sprawy to mam kilka pytań do użytkowników już RSki:
- możecie napisać ile prądu w A można wyciągnąć z portu USB ? Pytam czy wystarczy do ładowania telefonu z włączoną nawigacją czy trzeba używać ładowarki.
- Przeglądałem sporo filmików a przy wyborze w konfiguratorze jest kilka opcji z podłączeniem telefonu a dokładnie tzw. phone box. Czy jest tam może ładowanie bezprzewodowe ? W którymś filmiku była o tym mowa...
- Czy możecie rzucić okiem na ten filmik ? https://www.youtube.com/watch?v=n3UgSKTMLo4 Mam wrażenie, że tylny dyfuzor wygląda zdecydowanie inaczej niż na innych filmach. Czy to jest jakaś przeróbka czy coś się zmieniło ?
Z góry dzięki za odpowiedzi - szczególnie od tych który niedawno odebrali RS wersję combi.
Co do USB to pewnie jest to wersja 2.0 a tam max prąd to 500mA (wikipedia) a telefony teraz potrzebują min 1,2-1,5A żeby się ładować i przy okazji działać pod obciążeniem.Octavia 3 Liftback 1.8 TSI Elegance, Biel Candy + Amazing + Dynamic + Sport Look + 18" Turini Black + Sunset + Mode Selection etc... ---> Zobacz tutaj
Komentarz
-
Komentarz